Буданов назвав єдиний варіант завершення війни

Буданов вимовив єдиний варіант закінчення війни
Буданов вимовив єдиний варіант закінчення війни

Повернення до кордонів 1991 року є єдиним варіантом завершення війни.

Очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов сказав про це під час обговорення на "Ялтинській Європейській Стратегії"

"Щодо моєї особистої позиції це повернення до адмінкордонів 1991 року. Нічого тут змінитись не може, інакшого варіанту завершення цієї війни не існує. Без цього конфлікт буде в тій чи іншій формі все життя. Прикордонні сутички ніколи не зупиняться, обмін ракетними ударами і ударами безпілотників буде продовжуватись. Щоб це зупинити, треба повернутися до визнаних світом кордонів і до світопорядку, який вибудовувався дуже багато років", наголосив він

Буданов додав, що на території Росії під прицілом перебувають підприємства військово-промислового комплексу. Дрони у Москві призвели до перебоїв роботи цивільної авіації. Повноцінна війна не пішла на користь кремлівському режиму.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Російська професійна армія у загальному розумінні закінчилась ще минулої осені. Зі стратегією у ворога нічого не виходить, але потрібно визнати позитивні зрушення у тактиці. Росіяни почали масово використовувати дрони.

"Не все залежить від Росії, як не все в руках інших гравців на світовій арені щось трошки і від нас залежить. Бойові дії, як і наступальна операція України, будуть продовжуватись", вказав Буданов.

Найбільшими проблемами для українців є суцільні мінування, велика насиченість переносними протитанковими комплексами та величезна кількість дронів-камікадзе FPV та системи типу "Ланцет". Але росіяни фізично не можуть вести довготривалі дії.

З початку повномасштабної російської агресії Сили оборони України звільнили від окупантів понад 40 тис. кв. км. території. Це більше, ніж територія Молдови і трохи менше, ніж два Ізраїля, повідомив СтратКом Збройних сил України.

Українські війська ведуть оборонні дії на сході та наступальну операцію на півдні, повідомив вранці Генеральний штаб ЗСУ.

Читайте також