«Динамо» призначило нового тренера після відставки Луческу

Олександр Шовковський став новим тренером київського «Динамо» після відставки Мірчі Луческу. Цю інформацію повідомили на офіційному сайті клубу.

Зараз Шовковський виконуватиме обов'язки головного тренера та готуватиме команду до наступних матчів у чемпіонаті України. В минулому сезоні, коли Луческу був травмований і перебував на лікарняному, Шовковський також вже керував командою у ролі виконувача обов'язків головного тренера.

У тренерському штабі Олександра Шовковського працюватимуть Еміль Карас, Олег Гусєв та Михайло Михайлов.

На зверненні до гравців новий тренер підкреслив, що відповідальність за результат завжди лежить на головному тренері та його тренерському штабу, але гравці також несуть відповідальність за якість своєї гри. Шовковський нагадав гравцям, що Луческу вкладав значні зусилля, знання та досвід у їхню роботу, тому вони повинні висловити подяку за його внесок.

Раніше Мірча Луческу оголосив про свою відставку після матчу проти «Шахтаря». Драматична поразка з рахунком 0:1 стала причиною цього рішення.

Також варто зазначити, що головним тренером донецького «Шахтаря» тепер став Маріно Пушич, оскільки Патрік ван Леувен більше не співпрацює з клубом.