До полонених росіян прийшов Святий Миколай: реакція соцмереж (відео)

Різдво в українському полоні: святкування для російських військовополонених

Російські військовополонені, утримувані в українських колоніях, були привітані з Різдвом Святого Миколая. Записи зі святкування були опубліковані в Telegram-каналі "Хочу жить".

Свято приходить до всіх, навіть до російських військовополонених. Ці люди могли зустрічати його вдома, у родинному колі, але їхня держава думає інакше і не поспішає їх повертати

Святкове привітання полоненим загарбникам приніс Святий Миколай та студенти духовної семінарії. Хоча ці люди могли святкувати Різдво вдома, вони залишаються в полоні через політику своєї країни.

На фото видно, що російські полонені не виявляють жодних емоцій після святкування.

Ці зображення спростовують міфи про жахливі умови в українських полонених. Наголошується, що Україна дотримується норм міжнародного гуманітарного права та людяності.

Україна дотримується не лише норм міжнародного гуманітарного права, а й елементарної людяності. Також ми вимагає того ж щодо українських військових та цивільних заручників у російському полоні

Українці розділилися у своїх думках про такі святкування для російських окупантів. Дехто вважає, що нав'язувати християнські традиції іншим людям не варто, особливо тим, хто вірить у іншого Бога. Інші вважають, що загарбники не заслуговують такого ставлення.

Це робиться для того, щоб жоден орко-полонений після звільнення не міг подати в суд на Україну за незаконне поводження з полоненими. Думаю, що там усе під контролем Заходу

Деякі люди вважають, що святкування Різдва з російськими полоненими є доказом гуманітарного підходу до них. Інші вважають, що це небезпечно, так як загарбники можуть повернутися та продовжувати вбивати українців.

Раніше було відомо, що в Україні існує найбільший табір для військовополонених, де вони перебувають у невідомих умовах. Точне місцезнаходження табору та кількість полонених не розголошуються владою.

Перші полонені, які потрапили сюди декілька місяців тому, вважали, що їх чекають жорстокі обставини та катування. Однак це виявилося неправдою.