Додаємо більше можливостей нашим мобільним вогневим групам, - Зеленський

Засідання Ставки

Президент Володимир Зеленський повідомив, що 12 лютого відбулося перше засідання Ставки з участю нових військових командувачів.

"Головком Олександр Сирський, начальник Генштабу Анатолій Баргилевич разом з командувачами за напрямками. Доповіли щодо ситуації на фронті. Купʼянський напрямок, Лиманський, Бахмутський. Звичайно, Авдіївка. Марʼїнський напрямок, Запорізький напрямок."

Президент також отримав детальний звіт щодо захисту критичної інфраструктури в Херсонській області, зокрема енергетичних та теплопостачальних об'єктів, водопостачання, які є цілями для російських ракет та дронів.

Зеленський підкреслив необхідність збільшення зусиль у боротьбі з російськими дронами.

"Щоб додати більше захисту, додаємо більше сили, більше можливостей нашим мобільним вогневим групам. Збільшимо й кількість таких груп. Вони є однією з основ нашого захисту від російського терору, і я вдячний усім, хто служить у мобільних вогневих групах, тренує їх та допомагає."

Також була розглянута доповідь про забезпечення всіх підрозділів, включаючи снаряди, дрони та системи радіоелектронної боротьби (РЕБ).

Президент висловив подяку усім українським підприємцям та розробникам, які працюють над виробництвом ефективних систем РЕБ.