е-Карта вакансій: працевлаштування ветеранів стане простішим

Ветерани з легкістю знайшли роботу
Ветерани з легкістю знайшли роботу

Мінветерани створили проєкт для забезпечення працевлаштування ветеранів на державну службу - е-Карта вакансій

Задля полегшення пошуку роботи та працевлаштування ветеранів на державну службу, Мінветерани запускають проєкт під назвою "е-Карта вакансій". Цей проєкт візуалізує інформацію про наявні вакансії в державних органах, місцевих органах самоврядування та військових адміністраціях по всій Україні.

У Міністерстві ветеранів повідомили, що головна мета проєкту - допомогти ветеранам у пошуку роботи та сприяти їхньому працевлаштуванню на державну службу. Використовуючи "е-Карту вакансій", користувачі можуть вибрати вакансії у різних регіонах України та отримати детальну інформацію про вимоги до кандидатів, обов'язки, рівень заробітної плати та контакти для зворотного зв'язку. Для цього потрібно перейти до вкладки "Таблиця".

Зазначено, що на сьогодні в Міністерстві ветеранів понад 17% працівників - це ветерани та члени їхніх родин, а також сім'ї загиблих, діючих військовослужбовців та колишні військовополонені.

На е-Карті вже розміщено 170 вакансій, які щогодини оновлюються.

Розробка "е-Карти вакансій" здійснювалась спільно з Національним агентством України з питань державної служби (НАДС) та Міжнародною організацією з міграції (МОМ).

Читайте також