Генштаб оприлюднив оперативні дані на ранок 1 квітня

Генштаб оприлюднив оперативні дані на 01 квітня
Генштаб оприлюднив оперативні дані на 01 квітня

ЗІТКНЕННЯ З РОСІЙСЬКИМИ ВІЙСЬКАМИ ТА УДАРИ З БОКУ ЗСУ

У Генеральному штабі Збройних Сил України повідомили, що за останню добу відбулося 53 бойових зіткнення з російськими військами.

За даними Генштабу, було обстріляно понад 110 населених пунктів у дев'яти областях: Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Дніпропетровській, Херсонській та Миколаївській.

В авіації Сил оборони зазначили, що було випущено ракети в 11 районах, де концентрувалася противникова військова техніка та особовий склад. Крім того, було уражено 3 зенітно-ракетні комплекси.

Ракетні війська також здійснили удари по 3 пунктах управління безпілотниками, 1 протиповітряному засобу, 1 станції розвідки і ще 1 артилерійському комплексу ворога.

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили про те, що протягом минулої доби відбулося 53 бойових зіткнення з російськими військами.

За даними Генштабу, під артилерійським вогнем були понад 110 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

Читайте також