ХАМАС запускає ракети з території шкіл - ЗМІ

ХАМАС запускає ракети з території шкіл - ЗМІ

Терористична організація ХАМАС намагається приховати свої злочини, запускаючи свої саморобні ракети з території шкіл. Саме там вони розміщують склади з ракетами, щоб ускладнити Ізраїлю завдавати удари по місцях запуску ракет. Про це повідомив військовий оглядач Bild Юліан Рьопке, який представив супутникові фото, які свідчать про цю практику.

За словами журналіста, ХАМАС навмисно розташовує склади з ракетами в підвалах шкіл, які пов'язані з системою підземних тунелів. Це дозволяє їм ховатися від вогню й ускладнює завдання ударів Ізраїлю.

На жаль, останніми часами ХАМАС отримав більш сучасні ракети радянського та іранського виробництва, які можуть досягати такі міста, як Тель-Авів, Єрусалим та Хайфа. Це ставить палестинську терористичну організацію в більш сприятливе становище для здійснення агресивних дій проти Ізраїлю.

Голова Палестинської адміністрації Махмуд Аббас заявив, що відмовляється від евакуації палестинців із Сектора Гази. Він повідомив про це президенту США Джо Байдену, який запропонував повну підтримку у наданні гуманітарної допомоги палестинцям, зокрема в Секторі Гази. Аббас стверджує, що немає потреби в евакуації жителів з цієї території.

Читайте також: