Ілон Маск вдесяте став батьком

Ілон Маск вдесяте став батьком

Глава компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск вдесяте став батьком.

Виявляється, що Маск має третю дитину від стосунків з епатажною співачкою Клер Буше, відомою як Grimes. Пара розлучилися ще 2021 року, проте це не завадило колишній парі народити ще двох дітей від сурогатної матері. Про це повідомив відомий журналіст та біограф Волтер Айзексон, пише The New York Times.

Стать десятої дитини мільярдера поки що невідома. Однак, як пишуть ЗМІ, малюк отримав незвичне ім'я Techno Mechanicus, або просто Тау.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

У 2020 році Буше народила Маску сина, якого вони назвали X A-12 (Екс Еш Ей-Твелв). Після народження дитини стосунки пари розпалися.

Проте вже за рік стало відомо, що сурогатна мати народила колишньому подружжю доньку на ім'я Екза Дарк Сайдеріл.

А вже у липні 2022 року у мережі з'явилася новина про те, що в Маска народилася двійня від його нової обраниці Шівон Зілліс.

Американський мільярдер Ілон Маск відповів на звинувачення у блокуванні мережі Starlink біля берегів тимчасово окупованого Криму минулого року.

Це, за словами експертів, нібито завадило ЗСУ завдати удару по окупантах на півострові. Свою відповідь Маск опублікував у Twitter.

Він стверджує, що не давав завдання своїм фахівцям вимкнути супутникову мережу Starlink біля Криму, оскільки вона там взагалі не працювала.

Читайте також: