Іран погрожує Ізраїлю "потужнішою відповіддю" у разі атаки

Іран зображує ядерний вибух на фоні карти Ізраїлю
Іран зображує ядерний вибух на фоні карти Ізраїлю

Міністр закордонних справ Ірану Аббас Арагчі запопадив Ізраїль, щоб попередити про можливу атаку. Він наголосив, що будь-яке наступне вторгнення в іранську інфраструктуру зустрінеться зі сильнішою відповіддю.

На тижні Іран обстріляв Ізраїль ракетною атакою. Відповідь від Ізраїлю відразу ж пообіцяли. "Ми радимо сіоністському режиму (Ізраїлю) не спробувати перевірити рішучість Ісламської Республіки. Якщо буде здійснена будь-яка атака на нашу країну, наша відповідь буде шаленою", - сказав Арагчі у телевізійному виступі, повідомляє Reuters.

Будь-яке вторгнення в іранську інфраструктуру зіткнеться із сильнішою відповіддю і "наші вороги знають, які об'єкти всередині сіоністського режиму (Ізраїлю) перебувають у нашому досягу", - додав Арагчі.

Міністр нафти Ірану прилетів на острів Харг, де знаходиться основний експортний термінал країни, і провів перемовини з командувачем ВМС в неділю, повідомив новинний веб-сайт міністерства нафти Shana. Це сталося на тлі страху, що Ізраїль може атакувати енергетичні об'єкти.

Читайте також