Київстар запровадить плату за SIM-картку: кому доведеться доплатити 50 гривень

SIM-картка Київстар з доплатою 50 грн.
SIM-картка Київстар з доплатою 50 грн.

Мобільний оператор Київстар оголосив про внесення важливих змін до послуги заміни SIM-карток для своїх абонентів. Згідно з повідомленням на офіційному сайті компанії, нові умови набудуть чинності з 15 серпня 2024 року.

Про це повідомляє інформаційний ресурс "Хвиля".

"Ми оновлюємо вартість послуги негарантійної заміни SIM-картки. Це стосується як основної SIM-картки, так і додаткових SIM-карток, що надаються за умовами послуг SIM для планшета та другого телефону", - повідомляє оператор.

Згідно з новими умовами, вартість послуги негарантійної заміни SIM-картки складатиме 50 гривень для всіх категорій абонентів, включаючи передплачений зв’язок, контрактних абонентів і бізнес-клієнтів.

Компанія Київстар нагадує, що негарантійна заміна SIM-картки проводиться у випадках втрати, блокування або пошкодження. Абоненти можуть звернутися до будь-якого магазину Київстар для заміни SIM-картки. Найближчі магазини можна знайти на сайті оператора.

Раніше українськім операторам мобільного зв'язку Київстар, Vodafone та lifecell задали питання про готовність до складної зими і отримали відповіді.

Читайте також