Коли чекати на кінець війни – астрологиня дала прогноз на 2024 рік

Коли чекати на кінець війни – астрологиня дала прогноз на 2024 рік

У 2024 році війна продовжиться, але значна частина території буде звільнена. Згідно з прогнозом астрологині Олени Максимової, цей рік буде складним для всієї планети через економічну кризу, яка зменшить зовнішню допомогу. Однак, починаючи з 5 січня, українці зможуть рухатися вперед і закріпитися на вигідних позиціях. Найбільш значимий успіх очікується з квітня по червень, коли багато територій буде звільнено. Обстріли з боку Росії лише посилять рішучість українців. Вони будуть збирати кошти на дрони та використовувати їх проти ворога.

Одна з особливостей 2024 року полягає відсутності ретроградного руху Марса. Це означає, що бойові дії не затихнуть. Конфлікт загостриться зокрема з 5 січня до 12 лютого, з 1 травня до 8 червня та в другій половині року.

У другій половині року основні бойові операції українських воїнів відбудуться на території ворога. Зокрема, очікується повернення анексованого Криму. Українські війська йтимуть на пошук нових методів протистояння ворогу, його флоту та авіації. У цей час знайдуться технології, які дозволять українцям зменшити використання ресурсів і дати серйозний відсіч ворогу. Військові досягнення України увійдуть до підручників історії, а її досвід та стратегії будуть використовуватися найбільшими арміями світу.

У Росії виникнуть проблеми з мобілізацією, оскільки Путін не зможе утримати росіян на фронті ні через хабарництво, ні через страх. Росіяни намагатимуться уникнути мобілізації. Однак Україна не повинна розслаблятися і не може розраховувати на підтримку Заходу, оскільки там вони будуть занурені у власний конфлікт. Цей конфлікт може спричинити ланцюгову реакцію та порушити економічний баланс. Тому важливо жити кожен день якомога продуктивніше. Перемога нас чекає, але її досягнення вимагатиме більшої самовіддачі. Україні доведеться відновлювати країну і зміцнювати свій військовий потенціал, щоб ворог не наважився повторити наступ. Згідно зірковим прогнозом, перемога настане у жовтні 2025 року.

На завершення, астрологиня назвала три знаки, які можуть очікувати на зоряний час та нові фінансові можливості.

Читайте також: