На Хмельниччині пролунали вибухи

Вибухи затрясли Хмельницьку область

У ніч проти 18 січня у Хмельницькій області сталися сильні вибухи, які викликали паніку серед місцевого населення. Подробиці про те, що стало причиною цих вибухів і які наслідки вони призвели, наразі не повідомляються.

Російські безпілотники продовжують атакувати Україну

Ця подія стає однією з багатьох агресивних акцій російської сторони. Вже раніше Повітряні сили Збройних Сил України повідомляли про ворожі ударні безпілотники у повітряному просторі Хмельницької області. Армійці стверджували, що безпілотники летіли до міста Старокостянтинів.

Продовжує загострюватися ситуація на Харківщині

До цього, 17 січня, російські загарбники обстріляли місто Чугуїв у Харківській області, що спричинило загибель однієї жінки. Також, ввечері 16 січня Харків став мішенню ракетного удару росіян, в результаті якого загинув чоловік, а ще 17 людей отримали поранення. Серед поранених є 16 жінок віком від 38 до 90 років і один чоловік. Деякі з них потребують негайної медичної допомоги.

Крім того, внаслідок ракетного удару тридцять дев'ять жінок отримали важкі та середні поранення. Наразі 13 потерпілих перебувають у лікарні, одна з жінок в стані важкого поранення.

Також, відомо, що ракетний удар пошкодив 19 житлових будинків.