Навальна щемливо звернулася до чоловіка у день його похорон

Дружина Олексія Навального прощається з ним на похоронах

У Instagram дружина російського опозиціонера Олексія Навального, Юлія, звернулася до свого чоловіка у день його поховання. У своєму дописі вона висловила подяку Олексію за 26 років щастя та за його підтримку навіть у складний період ув'язнення.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Юлия Навальная (@yulia_navalnaya)

Юлія зазначила, що не уявляє, як буде жити без Олексія, та пообіцяла зробити все можливе, щоб він гордився нею зверху. Вона поділилася, що у неї ще багато нерозповіданих історій та пісень, які вона хотіла б почути з Олексієм. Дружина опозиціонера закінчила допис словами про вічну любов та прохання спочивати з миром.

Варто зазначити, що відео опубліковане на фоні пісні російської виконавиці Земфіри, яка засудила війну проти України. У жовтні 2022 року вона під час концерту заявила, що Росія веде загарбницьку війну у сусідній державі.

Нагадаємо, що 16 лютого помер Олексій Навальний, російський опозиційний політик, у виправній колонії. Президент України Володимир Зеленський заявив, що його смерть стала результатом дії Володимира Путіна. Команда Навального підтвердила, що це було вбивство.

Також стало відомо, що на прощанні з Олексієм Навальним у Москві підсилили охорону. Черга до храму, де відбудеться відспівування Навального, досягла кілометра. Присутні тримають таблички з закликом не здаватися.

Читайте також:

  • Прощання з Навальним. У Москві величезні черги (відео)
  • Путін вирішив влаштувати Навальному "веселі" похорони