Не поспішайте, наробите багато помилок: що не можна робити у Повню

Увечері, 29 вересня українці зможуть спостерігати Повню у знаку Овен.

В цей час важливо контролювати свої емоції, адже Повня впливає на наше життя, здоров' я та емоційний стан.

Вогняний знак Овен збільшує темперамент, пристрасть і фізичну силу. Проте в період від 28 до 30 вересня можна спостерігати зміни у настроях та тривожність, які важко контролювати, пише 1plus1.

Що не можна робити у повню

Ризикувати. Варто утриматися від екстриму та гострих відчуттів.

Поспішати. Занадто квапливі люди в цей період можуть наробити багато помилок.

Конфліктувати. Повня впливає на нашу емоційність, а тому під час сварок ви можете наговорити багато образливих речей, про які пошкодуєте.

Будувати серйозні плани. У цей період тривожність підвищена, а тому сумнівів у власних рішеннях не уникнути.

Братися за кілька справ одночасно. Повний місяць приносить натхнення, але необачний ентузіазм може призвести до багатьох незавершених у майбутньому починань.

Повня в Овні сприяє позитивним змінам для активних людей, готових виходити за межі зони комфорту і долати труднощі для досягнення цілей. Під час цього періоду люди відчувають натхнення на нові починання.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Дні повного місяця впливають на поведінку, настрій та активність людей. Це сприятливий час для поліпшення фізичного здоров'я та роботи над саморозвитком.

Повня в Овні є ідеальним часом для втілення великих планів і надання своєму життю нового початку, навіть у незнайомих сферах. У цей період можна отримати неймовірні результати та покращити якість життя.

В ніч на 31 серпня українці змогли помилуватись найяскравішим блакитним Супермісяцем у цьому році.

Цього разу відстань між Землею та Місяцем становитиме приблизно 357 тис. км. Це досить близько, щоб наш природній супутник виглядав на 7% більшим, ніж зазвичай. У цей час стає на 15% світлішим, а тому це був найяскравіший момент цьогорічних ночей останніх двох місяців літа.