Окупанти скинули авіабомбу на Херсон: поранено 7-річну дитину

Загарбники атакували Херсон

8 березня російські загарбники здійснили ворожу атаку на місто Херсон. У результаті цього нападу був поранений 7-річний хлопчик. Про це повідомляє Херсонська ОВА та глава Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Авіабомба потрапила в будинок, внаслідок чого хлопчика доставили до лікарні. Медичний персонал діагностував у нього вибухову травму та контузію. Лікарі надають йому необхідну допомогу.

Крім того, під час атаки двох літніх людей з квартири на третьому поверсі вдалося евакуювати. Їх перевезли в безпечне місце.

Інші напади російських загарбників

Нагадаємо, у ніч на 8 березня російські загарбники також здійснили удар на Чугуїв Харківської області, внаслідок чого поранень отримали п'ятеро осіб. 

Раніше повідомлялося, що у ніч на 7 березня російські окупанти атакували навчальний полігон в Харківській області, використавши безпілотники.

Крім того, 7 березня у Сумах прогримів вибух після оголошення повітряної тривоги в регіоні. Після звістки про вибух Повітряні сили ЗСУ попередили про загрозу застосування балістики.

Будинки лікувальних та навчальних закладів міста Суми отримали пошкодження в результаті ракетного удару російських загарбників.