Окупанти вдарили авіабомбою по Харківщині: загинула шестирічна дівчинка та її дідусь

Удар авіабомбою на Харківщині - загинули дитина та дідусь

У Великому Бурлуці на Харківщині внаслідок удару російською авіабомбою загинула шестирічна дівчинка та її дідусь. Про це повідомив начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції в Харківській області Сергій Болвінов.

«Обстріляли залізничну станцію, зруйнували будівлю та вбили цивільних. Окупанти атакували смт Великий Бурлук. Попередньо – били авіабомбою. Маленькій дитині відірвало ноги – вона була на станції разом з мамою та 75-річним з дідусем. Він загинув на місці», – розповів він.

Болвінов додав, що дівчинку швидка довезла до лікарні, але врятувати її не вдалося. Під обстріл потрапила і її матір, яка дивом вижила і наразі перебуває в шоковому стані.

Пізніше пресслужба Національної поліції уточнила, що загиблому дідусю було 48 років. Інформація про обстріл керованими авіабомбами селища Великий Бурлук Куп'янського району надійшла до поліції о 16:50.

Російські війська обстріляли центр Куп'янська

Нагадаємо, сьогодні вдень, 28 лютого, російські війська обстріляли центр Куп'янська, використавши КАБи. Загинули двоє людей, ще одна жінка отримала поранення, під завалами можуть бути ще люди.

735-та доба війни: ворог завдав 8 ракетних та 75 авіаційних ударів

Триває 735-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 102 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 8 ракетних та 75 авіаційних ударів, здійснив 141 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені та загиблі серед цивільного населення.