Окупанти зменшили кількість штурмів на більшості напрямках – Генштаб

Генштаб заявив про скорочення штурмів
Генштаб заявив про скорочення штурмів

730-та доба Російсько-української війни триває. За цей час ворог здійснив багато атак та обстрілів. За добу відбулись 58 бойових зіткнень, а також п'ять ракетних та 60 авіаційних ударів. Наша армія зазнала обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Волинський та Поліський напрямки

Тут ситуація поки що стабільна, ворог не формує наступальних угруповань. Білоруські сили продовжують виконувати завдання у прикордонних районах.

Сіверський та Слобожанський напрямки

Противник зберігає свою військову присутність у прикордонних районах, проводить розвідувальну діяльність і обстрілює населені пункти з Росії. Ворог також збільшує кількість мінно-вибухових загороджень уздовж державного кордону. Населені пункти Чернігівської, Сумської та Харківської областей зазнали обстрілів з артилерії та мінометів.

Куп'янський напрямок

Противник здійснив атаку на позиції наших військ в Харківській області. Ворог також завдав авіаційний удар в Луганській області. Населені пункти Харківської та Луганської областей зазнали обстрілів з артилерії та мінометів.

Лиманський напрямок

Наші воїни успішно відбили атаку противника в Донецькій області. Ворог також здійснив авіаційний удар в Луганській області. Багато населених пунктів Донецької та Луганської областей зазнали обстрілів.

Бахмутський напрямок

Силами оборони були відбиті атаки в Донецькій області. Ворог також завдав авіаційних ударів в Донецькій області. Багато населених пунктів Донецької області зазнали обстрілів.

Авдіївський напрямок

Наші захисники успішно відбили атаки в Донецькій області. Ворог здійснив авіаційні удари в Донецькій області. Багато населених пунктів Донецької області зазнали обстрілів.

Мар'їнський напрямок

Силами оборони були зупинені спроби прорватися ворога в Донецькій області. Ворог здійснив авіаційні удари в Донецькій області. Багато населених пунктів Донецької області зазнали обстрілів.

Новопавлівський напрямок

Ворог не здійснював наступальних дій, але здійснив авіаційний удар в Донецькій області. Багато населених пунктів Донецької області зазнали обстрілів.

Херсонський напрямок

Ворог продовжує намагатися вигнати наші підрозділи з плацдармів на лівобережжі Дніпра. Багато населених пунктів Херсонської області зазнали обстрілів.

Протягом доби наша авіація знищила літак окупантів над Азовським морем. В результаті була пошкоджена російська версія літака А-50У.

Читайте також

Росія окупувала Вугледар – DeepState
вчора, 21:14 111 переглянули
Російські війська в Вугледарі