Олещук показав знищення мосту у Курській області українською авіацією: відео

Знищення мосту у Курській області
Знищення мосту у Курській області

Українські військові льотчики ефективно діють на Курському напрямку, наносячи точні удари по позиціях противника. Про це розповів командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук.

"Авіація Повітряних Сил активно бере участь у бойових діях на Курському напрямку. Українські пілоти завдають точних ударів по ворожих опорних пунктах, скупченнях техніки, а також важливих логістичних центрах та шляхах постачання противника", - написав Олещук, і опублікував відео удару.

Генерал-лейтенант подякував льотчикам та всім, хто забезпечує бойову роботу авіації.

Раніше повідомлялося про атаку українських збройних сил на міст через річку Сейм у Глушково Курської області за допомогою ракетних систем залпового вогню HIMARS. За інформацією російських джерел, перший удар спричинив знищення моста, проти якого проїжджали два працівника "Народного фронту", які загинули. Другий удар призвів до повного руйнування мосту.

Внаслідок атаки 30 населених пунктів Глушківського району залишилися відокремленими від території, контрольованої російськими військами. Евакуація цивільного населення з цих районів ускладнена.

Російські військові аналітики зауважують, що зруйнований міст відігравав ключову роль у постачанні російської військової групи в даному районі.

Читайте також