Після "бавовни" на аеродромі у Пскові 800 росіян записали в патрулі

800 росіян записали у патруль на аеродромі у Пскові
800 росіян записали у патруль на аеродромі у Пскові

У Псковській області Російської Федерації, неподалік від кордону з Естонією, губернатор організував "волонтерське патрулювання безпеки", щоб запобігти подальшим атакам безпілотників на авіабазу "Хрести".

До патрулювання "записалися" до 800 росіян. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії.

"Через обмежений радіус дії БПЛА атаки на базу напевно були здійснені з території Російської Федерації", ‒ повідомляють британці.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Патрулі у Псковській області складатимуться з груп із 50 осіб, розподілених між кількома муніципалітетами. Патрулюватимуть прикордонні райони і критичну інфраструктуру, зокрема аеропорти та авіабази, пишуть.

Створення таких "добровольчих патрулів безпеки", ймовірно, діятиме як засіб стримування від квадрокоптерних БПЛА, якими керують у безпосередній близькості від авіабази, розповіла британська розвідка.

"Використання "волонтерів", швидше за все, свідчить про брак навченого персоналу служби безпеки в Росії", ‒ повідомляють.

У ніч на 30 серпня стало відомо про вибухи у Пскові РФ на аеродромі військових літаків "Хрести", там були літаки Іл-76.

Атаку по аеродрому здійснили з території Росії, у результаті удару два літаки були знищені і ще два серйозно пошкоджені, сказав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Читайте також

Влада обмежила використання Telegram
20.09.2024 - 14:06 847 переглянули
Зображення телеграму заборонено використовувати у Владі