Показали наслідки нічної атаки РФ по Харкову

Показали наслідки нічної атаки РФ по Харкову

У ніч проти 31 липня російські окупанти обстріляли Харків ракетами С-300.

Частково була зруйнована складська будівля в Новобаварському району міста, де спалахнула пожежа, повідомили в ДСНС України.

"У результаті обстрілів сталося часткове руйнування складської будівлі з подальшим займанням двох осередків", йдеться в повідомленні.

Загальна площа пожежі становила близько 200 кв. м. На місці події постраждав 61-річний охоронець підприємства. Його доправили до медзакладу.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Близько опівночі зафіксовані влучання на території цивільного підприємства в Новобаварському районі міста. Сталися пожежі. Крім того, протягом минулої доби ворог з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілював населені пункти Чугуївського, Богодухівського та Куп'янського районів", заявив у понеділок вранці голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

У селищі Великий Бурлук Куп'янського району близько опівночі російська ракета С-300 влучила в город приватного домогосподарства, пошкоджено приватний будинок та гараж.

"Вчора ввечері ворог завдав ударів по селу Шийківка Ізюмського району. Пошкоджено приватний житловий будинок. На жаль, загинула жінка 74 років. Жінка 53 років та 76-річний чоловік зазнали поранення. У Вовчанську пошкоджено чотири житлові будинки, зазнав поранення 84-річний чоловік. У селі Тимофіївка Богодухівського району ворог скинув з БПЛА дві гранати. Пошкоджено два паркани", додав очільник ОВА.

У ніч на 31 липня російські терористи атакували Харків ракетами С-300. Стріляли з території Білгородської області.

Читайте також: