Понад 10 тисяч гривень на особу: в Україні проходить реєстрація на отримання грошових виплат

Фото з реєстрації на грошові виплати
Фото з реєстрації на грошові виплати

Українцям продовжують надавати фінансову допомогу

За два роки війни, багато українців опинилися у важкому становищі. Проте благодійні фонди та організації продовжують надавати українцям підтримку.

Благодійний фонд "Право на захист" проводить прийом заявок на отримання фінансової допомоги від УВКБ ООН. Виплати становитимуть 3 600 гривень на кожну людину у складі сім'ї на три місяці.

Наразі мобільні бригади БФ "Право на захист" повідомляють про проведення реєстрації на фінансову допомогу УВКБ ООН у Полтавській області.

Допомога надається українцям з доходом, що не перевищує 5 400 гривень на особу на місяць. Допомога направлена ​​переселенцям, які залишили свої будинки після 24 лютого 2022 року, і тим, хто вже повернувся до місць постійного проживання.

Заявники повинні відповідати певним критеріям уразливості, таким як батьки-одиначки, сім'ї людей похилого віку, сім'ї доглядають осіб з особливими потребами та сім'ї, які займаються прийомними дітьми.

Для подачі заявки необхідно надати ряд документів, таких як ІПН, документ для посвідчення особи, справка ВПЛ, IBAN банківської картки та інші.

  • Пункти реєстрації в Полтавській області будуть працювати 4 та 5 квітня з 9 до 16 години за адресою смт. Кобеляки, вул. Касьяна, 29.

Для сімей з маломобільними особами дозволяється реєстрація за оригіналами документів при наданні медичної довідки.

Читайте також