Президентська кампанія у США: Гарріс за тиждень зібрала 200 млн доларів

Політична кампанія Гарріс у США
Політична кампанія Гарріс у США

Гарріс зібрала рекордні суми на передвиборчу кампанію

Віце-президент США та ймовірний кандидат у президенти від демократів, Камала Гарріс, зібрала рекордні 200 млн доларів за перший тиждень своєї передвиборчої кампанії. З появою Гарріс Демократична партія почала збирати великі суми на виборчу кампанію, повідомляє видання Politico.

За сім днів дві третини пожертв надійшло від нових донорів. Штаб Гарріс вважає, що це свідчить про широку підтримку кандидата на посаду президента у Білому домі. Крім того, опитування також підтверджують популярність Камали Гарріс. Вона здобула підтримку виборців, скоротивши дефіцит, який збільшився через популярність Джо Байдена як кандидата на посаду президента.

За даними дослідження газети The New York Times та інституту Siena College, 48% ймовірних виборців готові підтримати колишнього президента Дональда Трампа, а 47% готові підтримати Гарріс. Опитування CNN і SSRS показало, що 46% виборців готові проголосувати за Гарріс, а 49% - за Трампа. Таким чином, показники підтримки Гарріс кращі, ніж у Трампа та Байдена.

Джерело: РБК-Україна

Читайте також