ПриватБанк змінив "Оплату частинами" та "Миттєву розстрочку" для деяких клієнтів

Оплата частинами та Миттєва розстрочка для клієнтів ПриватБанку
Оплата частинами та Миттєва розстрочка для клієнтів ПриватБанку

ПриватБанк розширює функціонал сервісу розстрочки для онлайн-покупок

ПриватБанк оновив свої популярні сервіси розстрочки "Оплата частинами" та "Миттєва розстрочка", включивши нову можливість для клієнтів. Тепер власні кошти можна комбінувати з кредитними під час покупок в інтернет-магазинах.

У результаті активації нової функції в особистих кабінетах "Оплата частинами" підприємці отримують можливість оплачувати частину вартості товару з картки, а решту оформити у вигляді розстрочки або кредиту. Це стосується всіх типів карток ПриватБанку та різних видів товарів, що доступні для покупки, від техніки до одягу та освітніх курсів.

У ПриватБанку зазначили, що це оновлення особливо важливе для електронної комерції. Воно допомагає утримати клієнтів, що мають обмежений кредитний ліміт, та дозволяє завершити покупку без проходження всього процесу вибору товару знову. Банк має на меті підвищити ефективність онлайн-продажів своїх партнерів, яких нараховується понад 160.

Крім того, ПриватБанк пропонує 7 різних типів підключення послуги розстрочки для клієнтів-підприємців. Докладнішу інформацію про тарифи та умови можна знайти на офіційному сайті банку.

Також варто відзначити, що українським клієнтам доступний кредит під 0% для покупки сонячних або вітрових електростанцій з системами зберігання електроенергії.

Читайте також