Ракетний удар по центру Харкова: з'явилися перші фото наслідків

Ракетний удар по центру Харкова: з'явилися перші фото наслідків

У Харкові триває ліквідація наслідків ракетних ударів, які ворог завдав по центру міста напередодні.

Постраждалих внаслідок атаки немає, але є руйнування. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в Telegram вранці 8 лютого.

"Чотири ракети, попередньо С-300, влучили в об'єкт цивільної промисловості. Зруйновані будівлі, сталася масштабна пожежа. Також зафіксовані удари в землю на території Центрального парку міста", написав Синєгубов.

Протягом минулої доби ворог також атакував Харківську область.

"Масовано обстрілював Вовчанськ, Куп'янськ, Дворічну, Стрілечу, Ветеринарне та інші наближені до лінії зіткнення населені пункти Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів", уточнив голова ОВА.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

У Вовчанську внаслідок артобстрілу отримала поранення та 16-річна дівчина, її госпіталізували. 74-річна жінка загинула, за даними Синєгубова.

"Повторні пошкодження внаслідок обстрілу отримала міська лікарня Вовчанська, сталася пожежа. Один з осколків влучив у автомобіль "швидкої", яка везла пацієнта. В авто без постраждалих. У Куп'янську обстрілами зруйновані шість та пошкоджено 10 гаражів, сталися пожежі", додав він.

Синєгубов наголосив, що на лінії зіткнення тривають "запеклі" бої.

"Українські бійці тримають свої позиції та завдають окупантам втрат", підсумував він.

7 лютого близько 23:00 ворог завдав ракетного удару по центру Харкова. У місті пролунала серія вибухів.

Згодом стало відомо, що росіяни обстріляли ракетами С-300 Київський районі міста. Під ударом опинився і Центральний парк ім. Горького.

Читайте також: