Резнікова запитали про відставку. Що відповів

Резнікова запитали про відставку. Що відповів

Міністр оборони Олексій Резніков обговорював з президентом Володимиром Зеленським можливість переходу на іншу посаду.

Остаточне рішення буде ухвалювати Зеленський. Про це Резніков сказав на брифінгу, відповідаючи на запитання.

"Ми маємо дуже багато спілкування з президентом. Але воно на 98% стосується нашої оборони. Ще на 2% із розмов про майбутнє нашої армії в контексті глобальному", сказав міністр.

"Але пропонувати на посаду міністра оборони це право президента. І якщо він запропонує мені попрацювати над реалізацією іншого проєкту, то я б, мабуть, погодився. Бо ця посада, хто б на ній не був це Голгофа", заявив Резніков.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

На запитання про те, чи пропонував президент посаду посла у Великії Британії, Резніков відповів, що "ще у 2021 році перед призначенням мене в Міноборони у президента було кілька різних проєктів, які я був готовий реалізовувати".

"І президент обирав. Посада посла це не проєкт", сказав міністр.

Сьогодні Резніков зібрав брифінг, на якому заявив, що Міноборони не постачало літні куртки замість зимових для Збройних сил України.

Минулого тижня Зеленського запитали про ймовірність звільнення Резнікова.

Верховна Рада призначила Олексія Ренікова міністром оборони у листопаді 2021 року. Його кандидатуру представив Зеленський. Перед цим Резніков понад рік був віцепрем'єром міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Читайте також: