РФ обстріляла Селидове на Донеччині. Під завалами люди, є жертви (оновлено)

РФ обстріляла Селидове на Донеччині. Під завалами люди, є жертви (оновлено)

Російська агресія: атаки по місту Селидове

У ніч на 8 лютого російські війська здійснили ракетний обстріл міста Селидове в Донецькій області. Про це повідомляє пресслужба Селидівської міської військової адміністрації.

Атака тривала з 00:25 до 00:30. В результаті обстрілу постраждали житлові будинки, заклади освіти та один сторож, який опинився під завалами. Присутні служби негайно розпочали рятувальні роботи.

Голова Донецької обласної військової адміністрації, Вадим Філашкін, підтвердив, що внаслідок атаки загинула одна людина, а ще семеро людей отримали поранення. Серед постраждалих є і дитина.

«Щонайменше одна людина загинула і сім поранено внаслідок нічних обстрілів Селидового. Серед поранених - дитина 2017 року народження», - повідомив Філашкін.

За його словами, ворог обстріляв місто сім разів, завдавши шкоди житловим будинкам, закладам освіти та автомобілям. Точний обсяг завданої шкоди встановлюється.

Наразі, триває 715-й день російської агресії проти України. За минулу добу відбулося 92 бойові зіткнення. Ворог здійснив 51 ракетний та 80 авіаційних ударів, а також провів 89 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Зруйновані та пошкоджені будинки та інфраструктура в кількох областях України.

Читайте також: