Росія атакувала КАБами Харків та Суми: є загиблі та постраждалі

Постраждала будівля після атаки Росії
Постраждала будівля після атаки Росії

У суботу вдень, 31 серпня, сталися потужні вибухи у Харкові та Сумах.

Цю інформацію повідомляють місцеві Телеграм-канали.

Російські окупанти продовжують обстрілювати мирні українські міста. За попередньою інформацією, керовані авіабомби могли бути використані для атак на Харків та Суми.

О 14:09 в прифронтових містах оголосили тривогу, після того як Повітряні сили повідомили про активність ворожої тактичної авіації на північно-східному напрямку. Голова Харківської ОВА закликав мешканців Харкова шукати укриття, оскільки ворог наносить удари.

У Сумах через декілька хвилин стався потужний вибух. Телеграм-канали повідомляють, що місто було атаковане керованими авіабомбами.

Пізніше, глава Малоданілівської громади Олександр Гололобов повідомив, що росіяни вдарили по території Малоданілівської громади Харківського району. На жаль, загинули 2 особи, 7 отримали поранення.

Як повідомили медики екстреної допомоги, 7 осіб знайшлися з легкими травмами, жінка знаходиться в середньому стані

Згодом, голова Харківської ОВА додав, що окупанти атакували село Черкаська Лозова. При атакі загорівся будинок. Попередні дані кажуть, що 8 осіб постраждали, але під завалами можуть бути ще люди.

Пізніше він повідомив, що внаслідок російського терору в Черкаській Лозовій загинула жінка, а точна кількість загиблих наразі встановлюється.

Нагадаємо, що російський КАБ потрапив у багатоповерхівку у Харкові.

Читайте також