Росія вдарила крилатими ракетами по трьох об'єктах інфраструктури на Львівщині

Росія вдарила крилатими ракетами по трьох об'єктах інфраструктури на Львівщині

У Львівській області під час тривалої повітряної тривоги 6 російських крилатих ракет були випущені по трьом об'єктам критичної інфраструктури. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. За його словами, атаки завдали руйнувань, але на щастя немає інформації про загиблих або поранених. Системи життєзабезпечення в регіоні продовжують працювати як зазвичай.

Зенітні ракетні підрозділи, авіація та мобільні зенітні групи Повітряного командування "Захід" у своїй зоні відповідальності вночі знищили 18 крилатих ракет та 6 ударних безпілотників "Шахед".

Козицький також зазначив, що ППК "Захід" відповідає за безпеку восьми областей, включаючи Львівську область - Волинську, Закарпатську, Івано-Франківську, Рівненську, Тернопільську, Хмельницьку та Чернівецьку.

Українським силам протиповітряної оборони також вдалося знищити деякі ворожі цілі над Львівською областю під час повітряної тривоги.

Згідно з уточненою інформацією, в результаті нічного нападу ворога на один з об'єктів критичної інфраструктури у Львівській області, 4 людини постраждали і були госпіталізовані. Стан постраждалих середньої тяжкості.

1 червня вранці РФ атакувала житлові будинки в Балаклії на Харківщині за допомогою "Іскандера", в результаті чого 11 осіб, у тому числі 8 дітей, постраждали.

Читайте також: