"Росія вкрала безтурботність": Зеленський звернувся до українців у День захисту дітей

Зеленський звернувся до українців з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Він наголосив, що діти кожного народу заслуговують на безпеку та можливість жити своїм життям разом зі своїми рідними. Однак, агресія Російської Федерації позбавила багатьох українських дітей спокою і надто рано змусила їх побачити найгірше – війну.

Українські діти під час війни / Фото: Телеграм Зеленськогог
"На жаль, російська агресія вкрала у багатьох українських дітей час безтурботності і надто рано змусила побачити найгірше, що буває у світі дорослих – війну. Але мільйони дорослих, і не тільки в нашій країні, все ж таки відчувають, як важливо робити все можливе, щоб повертати безпеку, незважаючи ні на що – захищати, відвертати російське зло та відновлювати можливість жити," - наголосив лідер України.
Українські діти під час війни / Фото: Телеграм Зеленськогог

Зеленський також зазначив, що українські діти допомагають дорослим багато в чому. Він висловив надію, що ми зможемо захистити нашу незалежність.

Українські діти під час війни / Фото: Телеграм Зеленськогог
"Наші українські діти навчаються, мріють і багато в чому допомагають дорослим триматися і тримати Україну – не віддавати її окупанту. Впевнений, що ми зможемо захистити нашу незалежність. А гарантована незалежність України завжди буде надійним захистом для кожної дитини в нашій державі," - додав президент.
Українські діти під час війни / Фото: Телеграм Зеленського Українські діти під час війни / Фото: Телеграм Зеленського Українські діти під час війни / Фото: Телеграм Зеленського Українські діти під час війни / Фото: Телеграм Зеленського Українські діти під час війни / Фото: Телеграм Зеленського Українські діти під час війни / Фото: Телеграм Зеленського

Нагадаємо, Зеленський прокоментував нічну атаку окупантів.

Читайте також: