Росіяни активізували штурми на Мар'їнському напрямку

Росіяни активізували штурми на Мар'їнському напрямку

Загарбники з Росії посилили штурмові дії на Мар'їнському напрямку. Протягом останньої доби українські військові відбили практично 20 атак враження в районі Мар'їнки. Про це повідомили з Об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку.

Російське командування підсилює загони "Шторм", які зазнали і продовжують зазнавати значних втрат. Ці загони кидаються вперед на певну загибель від ворогів, повідомляється.

Сторони зазнали двох ракетних та 16 авіаційних ударів, а також провели 42 бойових зіткнення. Крім того, ворожа артилерія здійснила 595 обстрілів.

Військові наголошують на високій загрозі застосування ракетного озброєння та безпілотників проти військових та цивільних об'єктів.

Українські сили продовжують оборону на сході та півдні країни, а також наступальну операцію на Мелітопольському та Бахмутському напрямках. Досягнутий частковий успіх у прифронтовому регіоні Запорізької області.

Збройні сили знищують ворожих бійців, поступово звільняють тимчасово окуповані території та закріплюються на досягнутих рубежах. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Читайте також: