Росіяни збільшать кількість Росгвардії та ФСБ на ТОТ через провал паспортизації – ГУР

РФ збільшить кількість представників Росгвардії та ФСБ на окупованих територіях

Російська федерація планує збільшити кількість представників Росгвардії та ФСБ на тимчасово окупованих територіях України. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов на пресконференції.

«Попри великий контингент окупаційної армії на окупованих територіях, зрадники просять збільшити кількість Росгвардії, кількість представників ФСБ і спецслужб для контролю місцевого населення», – зазначив він.

За його словами, наразі на тимчасово окупованих територіях присутні 35 тисяч представників Росгвардії, не враховуючи спецслужби. Кремль незадоволений результатами паспортизації і проводить ротацію та звільнення з посад відповідальних осіб.

Українці отримають громадянство РФ без вимог

Президент Росії Володимир Путін видав указ, який передбачає спрощений порядок набуття громадянства РФ для українців. Відтепер для отримання громадянства не потрібно проживати в Росії протягом останніх п'яти років і не обов'язково знати мову, історію та закони РФ.

Окупанти підкуповують пенсіонерів

Окупанти на тимчасово окупованих територіях України використовують нову схему, щоб змусити пенсіонерів отримати громадянство РФ. Кремль намагається підкупити громадян «соціальною допомогою» і загрожує звільненням власникам українських паспортів.

Багато українців мобілізовані на фронт

З початку повномасштабного вторгнення Росії на тимчасово окупованих територіях, було мобілізовано понад 100 тисяч українців. Найбільше призові центри знаходяться в обласних та районних центрах, а також в шахтарських містах.