Синоптик попередила про похолодання у вихідні: прогноз погоди

Погода на вихідних українців заморозить

На вихідних, 17 та 18 лютого, очікується морозна погода в більшості регіонів України. Відповідно до народного синоптика Наталії Діденко, нічні температури будуть коливатись від +2 до -4 градусів, а на сході країни до -6-8 градусів.

Проте удень у суботу температура підскочить до +2+5 градусів. Найтепліше буде у західних областях, де термометри покажуть +7+12 градусів. У східних регіонах буде найхолодніше, тут очікується від 2-ох морозу до 2-ох тепла.

У неділю, 18 лютого, температура трохи знизиться у західних областях і становитиме +3+7 градусів.

17 лютого в Україні опадів не передбачається, а у східних та південних регіонах буде навіть сонячно. Але вже 18 лютого очікуються невеликі дощі або мокрий сніг, які припиняться пізніше в другій половині дня.

Погода у Києві

У столиці у суботу прогнозується помірна погода: вночі 0-2 морозу, вдень +4+6 градусів без опадів.

Але в неділю вночі, вранці та в першій половині дня очікується дощ, місцями з мокрим снігом. Вночі буде ще тепліше з температурою +3+5 градусів, а протягом дня 18 лютого температура впаде до +1+3 градусів.

Прогноз погоди на тиждень

Наталія Діденко попереджає, що на наступному тижні усюди в Україні будуть триматися прохолодні температури, а найближче потепління можна очікувати 23-24 лютого.

Раніше супермаркети демонстрували, як ціни на апельсини, мандарини та банани змінилися у лютому.