Сирський прозвітував Зеленському про успіхи ЗСУ на Курщині

Сирський передав Зеленському новини про успіхи ЗСУ на Курщині
Сирський передав Зеленському новини про успіхи ЗСУ на Курщині

Командувач ЗСУ Олександр Сирський доповів президенту України Володимиру Зеленському про зміцнення позицій ЗСУ на Курщині та розширення стабілізованої території.

Про це повідомив президент у своєму соцмережах. За словами Зеленського, незважаючи на шалені атаки окупантів, наші захисники впевнено тримають оборону.

"Перший – Торецький та Покровський напрямки. За добу десятки російських штурмів наших позицій. Але наші воїни та підрозділи роблять все для знищення окупанта та відображення штурмів. Ситуація контролюється", - зазначив він.

Крім того, Сирський доповів про операцію в Курській області, зміцнення позицій наших сил та розширення стабілізованої території.

"Друге - операція в Курській області. На сьогоднішній день є поповнення обмінного фонду для нашої держави. Дякую всім солдатам і командирам, які беруть російських військових у полон і цим наближають звільнення наших воїнів і цивільних, яких утримує Росія", - розповів Зеленський.

До того ж обговорили підтримку України від партнерів, зокрема отримання сучасних озброєнь, що дозволяють обмежити наступальний потенціал Росії та збільшити дальність поразки наших сил.

"Третє – забезпечення наших дій зброєю та сильними рішеннями. Працюємо над новими пакетами підтримки для нашої держави від партнерів. Визначаємо пріоритетні пункти. Головне – обмеження російського наступального потенціалу та наша далекобійність. Готуємо відповідні доручення українським дипломатам", - додав лідер України.

Нагадаємо, Зеленський показав, як б'є по окупантах найкраща українська зброя.

Читайте також