Супермаркет або ринок: де нижчі ціни на картоплю, гарбуз та цибулю

У супермаркеті найнижчі ціни на картоплю, гарбуз та цибулю
У супермаркеті найнижчі ціни на картоплю, гарбуз та цибулю

Ціни на овочі в Києві: ринок vs. супермаркети

Ціни на овочі в Києві завжди викликають інтерес у споживачів, особливо коли йдеться про порівняння вартості на ринках і в супермаркетах.

Портал "Хвиля" провів аналіз цін на популярні овочі на столичному ринку "Столичний" та у провідних мережах супермаркетів. Результати цього дослідження виявили цікаві тенденції та відмінності, які можуть бути корисними для покупців при плануванні своїх покупок.

На київському ринку "Столичний" та у супермаркетах спостерігаються помітні відмінності у цінах на деякі овочі.

Гарбуз на ринку коштує від 9 до 11 гривень за кілограм. У супермаркетах ціни на гарбуз вищі – від 11,60 до 19,90 грн./кг залежно від сорту.

Картопля українська на ринку пропонується за ціною 18-22 грн./кг. У магазинах вартість картоплі дещо вища – від 24,80 до 28,20 грн. за кілограм.

Цибуля ріпчаста на ринку "Столичний" продається по 12-16 грн./кг. У супермаркетах ціни на цибулю варіюються від 12,90 до 29,90 грн./кг залежно від сорту та якості.

Загалом ціни на ринку виявляються дещо нижчими, ніж у торгових мережах. Однак у супермаркетах представлений ширший асортимент овочів різних сортів та категорій.

Зазначимо, що супермаркети оновили ціни на капусту, моркву та часник у жовтні.

Читайте також