Температура досягне +29: синоптики розповіли, де пройдуть дощі із грозами

Температура досягне +29: синоптики розповіли, де пройдуть дощі із грозами

Погода в Україні у неділю: хмарно з проглядами сонця та дощами

Синоптики повідомили, що у неділю, 2 червня, в Україні пануватиме хмарна з проглядами сонця погода. Крім південно-східної частини країни, на деяких територіях очікуються короткочасні дощі та місцями грози. Вітер переважно буде дмухати з південно-західного напрямку швидкістю 7-12 м/с.

На українців у неділю чекає хмарна з проясненнями погода. При цьому, крім південно-східної частини, короткочасні дощі, місцями грози. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с.

Температурний режим також буде варіюватись залежно від регіону. В західних областях вночі стовпчики термометра покажуть 10-15 градусів тепла, а вдень температура підніметься до 21-26 градусів. На інших територіях країни вночі очікується 13-18 градусів тепла, а вдень стовпчики термометра піднімуться до 27-32 градусів. У північних, Вінницькій та Черкаській областях температура сягатиме 24-29 градусів.

У Києві вночі стовпчики термометра покажуть 13-18 градусів тепла, а вдень очікується 24-29 градусів. Відчуватиметься комфортна температура 16-18 градусів вночі та 26-28 градусів вдень.

Нагадаємо, раніше синоптики склали прогноз погоди на перший місяць літа.

Читайте також: