«Я вже не ти»: Барських випустив пісню, яка стрімко набирає перегляди у соцмережах

Олег Винник нова пісня соцмережі
Олег Винник нова пісня соцмережі

Український співак Макс Барських випустив новий трек, який став лід синглом до шоу "Різдвяний Зорепад". Про це артист повідомив у соціальних мережах.

У своєму коментарі до релізу, Макс Барських сказав, що ця пісня розповідає про реальність відносин, почуття вдячності за прожиті моменти і необхідність йти далі. Він також закликав людей ділитися треком з друзями і відправляти його колишнім партнерам, оскільки вона саме для цього.

Варто відзначити, що уривок з новою піснею Макса Барського набрав 3 мільйони переглядів у соціальних мережах співака.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Max Barskih | Макс Барських (@max_barskih)

Уточнюється, що трек "Я вже не ти" став лід синглом до шоу "Різдвяний Зорепад". Протягом першої години продажу було продано 1000 квитків, а до кінця декількох днів кількість проданих квитків досягла 40% від загальної кількості місць.

Святковий концерт Макса Барського відбудеться 21 грудня в київському Палаці спорту.

Нагадаємо, що 14 серпня у Києві відбувся кінопоказ фільму-концерту Макса Барського під назвою "Зорепад". Це захід зібрав багато шанувальників творчості співака. Серед присутніх були військові, друзі, колеги і журналісти. Усі зібрані кошти від продажу квитків підуть на допомогу Збройним Силам України.

Барських також презентував акустичну версію свого танцювального синглу "Замало" на вимогу своїх шанувальників. Відео версія треку на сторінці співака в Instagram набрала понад мільйон переглядів всього за декілька днів.

Читайте також