Jerry Heil знялася для обкладинки індійського глянцю

Джеррі Хейл на обкладинці індійського глянцю
Джеррі Хейл на обкладинці індійського глянцю

Українська співачка Jerry Heil знялася на обкладинці англомовного індійського журналу Hi Celeb Magazine. У своєму інтерв'ю вона розповіла про процес створення своїх пісень.

Співачка пояснила, що у неї завжди різний підхід до написання композицій. Іноді вона просто отримує випадкову фразу, яка надихає її на створення пісні. Так, кілька днів тому Jerry помітила, що англійська фраза "killing me" звучить схоже на українське слово "килими", і на цій основі створила пісню з цією грою слів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Hi Celeb Magazine (@hicelebmagazine)

Jerry Heil та Julia Sanina стали авторами спільного треку "WABI-SABI", який увійшов до популярного індійського плейлиста на Spotify під назвою "New Music Friday" з більш ніж 127 тисяч підписників.

У 2024 році Jerry Heil стала членкою американської Академії звукозапису і отримала право голосувати за найпрестижнішу музичну премію світу - Grammy. Співачка подала свою нову пісню "#AllEyesOnKids" на розгляд премії з метою привернути увагу до проблеми викрадених українських дітей Росією.

Також Jerry Heil є найпопулярнішою українською артисткою на стрімінговій платформі Spotify в Україні.

Раніше Jerry Heil отримала світову музичну премію. Церемонія нагородження відбулася на фестивалі-шоу ESNS в Нідерландах, де її ведучою була ще одна українська зірка - Alina Pash. Співачку відзначили у категорії, в якій переможці визначалися глядачами шляхом голосування. Також Jerry Heil отримала грошову винагороду в розмірі 5000 євро та можливість виступити на студії Deezer.

Читайте також