У "Голосі країни-13" переміг військовий Михайло Панчишин

У неділю, 29 жовтня відбувся фінал шоу "Голос країни-13", який проходив у Польщі. Восьми фіналістів доповнили виступи запрошених українських зірок, серед яких - Monatik, Kola та фіналістка 12 сезону Марта Ліпчей.

В фіналі були представлені учасники з команд Юліїї Саніної, Наді Дорофєєвої, Івана Клименка та Артема Пивоварова. Христина Старикова, Галина Печеніжська та Влад Пелих пройшли в фінал із команди Юліїї Саніної. Інші фіналісти представляли команди Наді Дорофєєвої, Івана Клименка та Артема Пивоварова.

Фінальний етап "Голосу країни" складався з трьох турів. У першому етапі восьмеро фіналістів виконали нові пісні, які вони ще не співали в проекті. Після голосування четверо найкращих співаків перейшли до наступного етапу. Це були Стася Чабан, Юрій Городецький, Христина Старикова та Михайло Панчишин.

У третьому турі до суперфіналу пройшли Юрій Городецький з команди Наді Дорофєєвої та Михайло Панчишин з команди Артема Пивоварова.

Переможцем 13 сезону "Голосу країни" став Михайло Панчишин.

Михайло Панчишин, який прославився під час участі в шоу, активно вступив до лав ЗСУ та зазнав поранення під час бойових дій. Після звільнення зі Збройних сил України він виконав більше 40 концертів для поранених бійців та на передовій. Кошти, зібрані в прямому ефірі фіналу шоу, будуть використані для придбання лазера від опікових рубців для Національного реабілітаційного центру "Незламні".

"Голос країни" - це українське талант-шоу, яке транслюється на телеканалі "1+1" з 2011 року. Шоу є адаптацією формату The Voice, розробленого Джоном де Молом у Нідерландах. Бувши успішним у Нідерландах та США, проект став доступним і в Україні, а також в багатьох інших країнах в світі.