У Міноборони показали, як пройти авторизацію у додатку Армія+

Зображення процесу авторизації у додатку Армія+
Зображення процесу авторизації у додатку Армія+

У Міністерстві оборони України розповіли, як пройти авторизацію у додатку Армія+.

Про це повідомила прес-служба Міноборони у відеороз'ясненні.

Українцям пояснили, як отримати доступ до Армії+, щоб скористатися функціями електронних рапортів та опитувань. Також, пояснили, як скористатися системою Bank ID та створити код, і що робити, якщо ви його забули.

Армія+ - це державна програма, створена військовими для військових. Для реєстрації в цьому додатку, спочатку скачайте його на смартфон з Play Market або App Store.

Мобілізація

Після встановлення Армія+ необхідно пройти авторизацію. Для цього відкрийте додаток на своєму пристрої та виберіть "Продовжити з ID.gov.ua". Зачекайте на авторизацію, поки не з'явиться вітальний екран "Армія плюс".

Потім натисніть кнопку "Створити код захисту". Встановіть шестизначний код для входу до програми та введіть його повторно для підтвердження. Після цього вітальний екран відкриється. Натисніть "++".

Після цього з'явиться екран обробки заявки. Інформація з реєстру "Оберіг" може з'явитися протягом певного часу. Дозвольте сповіщення, щоб одразу дізнатися результат. Коли з'явиться вікно для дозволу на оповіщення, натисніть "Дозволити".

При отриманні повідомлення, що дані в реєстрі знайдені, ви зможете використовувати програму Армія+.

Якщо ви раптом забудете код для входу, не хвилюйтеся, його можна відновити. Для цього натисніть "Не пам'ятаю код для входу". Відкриється екран скидання коду. Натисніть кнопку "Авторизуватися". Ви повернетесь до екрану авторизації, пройдіть її знову та встановіть код", - пояснили у Міноборони.

Нагадаємо, в Україні запровадили нове правило для чоловіків призовного віку.

Читайте також