У ОККО розповіли про динаміку продажу палива після нового закону про мобілізацію

У ОККО розповіли про динаміку продажу палива після нового закону про мобілізацію

Роздрібний продаж пального на АЗК ОККО знизився через мобілізаційний закон

Роздрібний продаж пального на автозаправних комплексах мережі ОККО різко впав після набуття чинності новим законом про мобілізацію. Про це повідомив CEO групи Василь Даниляк під час форуму "Гроші для Перемоги", організованого Forbes Україна, пише "Економічна правда".

За його словами, упродовж першого тижня дії мобілізаційного закону реалізація пального на АЗК ОККО скоротилася на 12-15% залежно від регіону. Однак згодом продаж частково відновився і зріс на 4%.

Глава групи нагадав, що з початку повномасштабного російського вторгнення український паливний ринок загалом скоротився на 25% у літровому вимірі, причому протягом першого року війни падіння становило 32%.

Даниляк також зазначив, що через масовий виїзд українців за кордон група ОККО не бачить перспектив для значного розширення діяльності на роздрібному ринку.

"Якихось нових робочих місць у нашій індустрії ми не бачимо", - уточнив СЕО групи.

Таким чином, нові мобілізаційні заходи вплинули на продаж пального в мережі ОККО, принаймні тимчасово, додатково погіршивши і без того складну ситуацію на українському паливному ринку.

Нагадаємо, ми повідомляли, що  АЗС знову почали підвищувати ціни на бензин: що з дизелем та автогазом.

Читайте також: