Україна більш адаптована до війни, ніж РФ – міністр оборони Естонії

Українська армія більш адаптована до війни, ніж російська, і це може бути ключем до успіху України у конфлікті. Таку думку висловив міністр оборони Естонії Ханно Певкур. За його словами, наразі головне – скільки озброєння можуть надати українським силам союзники і скільки вона його може прийняти.

Естонський міністр також зазначив, що Україна є лідером у застосуванні комбінації різних видів озброєння. У країні є значна кількість військової техніки, і важливо знайти спосіб її ефективно використовувати.

Естонська сторона визнала досягнення Збройних Сил України в адаптації та освоєнні нової техніки. Однак міністр застеріг, що Україна ніколи не зможе мати таку велику кількість солдатів, як Росія. Тому важливо зосередитися на оснащенні, підготовці та мотивації українських військових для забезпечення успіху війни.

Міністр підкреслив, що необхідно не сподіватися на Росію, а зосередитися на власних силах. Він також нагадав, що для зміни ходу конфлікту російсько-української війни потрібно багато більше, ніж лише західні літаки, в першу чергу – боєприпаси, включаючи далекобійні системи.