Українка перемогла на конкурсі краси в США: фото

Олена Бринза з Запоріжжя стала переможницею міжнародного конкурсу краси Ms Universe TCP, який відбувся у США. У змаганнях брало участь 20 учасниць з різних країн. Про свою перемогу Олена повідомила в Instagram.

Вона отримала титул Ms Transcontinental 2024 і зазначила, що цей успіх несе за собою велику відповідальність. Олена висловила подяку всім, хто вірить в неї та її підтримує.

Окрім своїх успіхів у красі, Олена Бринза відома також як організаторка соціальної інформаційної акції "Говорити, щоб жити", яка бореться з домашнім насиллям. Вона використовує свою публічність для привернення уваги до цієї важливої проблеми і допомоги постраждалим. Олена показує, що кожна людина, незалежно від свого статусу чи популярності, може внести свій внесок у боротьбу з насильством у сім'ї та сприяти змінам у суспільстві.

Також, вона активно долучається до організаційних заходів зі збору коштів для допомоги Збройним Силам України.

У березні цього року також оголошено ім'я переможниці конкурсу "Королева України". Цього разу титул отримала 19-річна студентка Юлія Клименко з Києва. Вона навчається у Міжрегіональній Академії управління персоналом і володіє трьома іноземними мовами. Юлія також захоплюється фігурним катанням, кікбоксингом і кінним спортом.