"Укрпошта" готова відкрити відділення у Суджі за двох умов

Укрпошта має намір відкрити відділення у Суджі
Укрпошта має намір відкрити відділення у Суджі

Компанія "Укрпошта" готова відкрити відділення у населеному пункті Суджа на території РФ, що знаходиться під контролем Збройних Сил України, якщо отримає дозвіл від штабу з роботи на звільнених територіях при Кабінеті Міністрів. Про це повідомив гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Компанія заявляє, що відкриття відділення можливе лише за двох умов: забезпечення безпеки своїх співробітників та наявність фінансування. "Укрпошта" завжди дотримується вимог безпеки, але повністю гарантувати 100% безпеку неможливо навіть в Україні. Тому у компанії визначають прийнятний рівень ризику. Крім того, важливо мати відповідне рішення та фінансування для відкриття відділення.

Зазначається, що фінансування може бути забезпечене замороженими коштами Російської Федерації, які призначені для пенсій або гуманітарної/соціальної допомоги на території Курської або Бєлгородської областей.

Компанія також розглядає можливість доставки посилок на території, що перебувають під контролем ЗСУ. У зв'язку з цим, в "Укрпошті" розглядають можливість відкриття нового типу пересувного відділення, подібного до машини "Козак".

Дозвіл на відкриття відділень "Укрпошти" на території РФ може бути ухвалений штабом з роботи на звільнених територіях при Кабінеті Міністрів. У компанії зазначають, що вже мають відпрацьовані механізми для роботи на звільнених територіях, а отже зможуть швидко застосувати необхідні рішення, якщо вони будуть прийняті.

Читайте також