Від п'яти до восьми шлюбів: сім зірок, яким довподоби ходити під вінець

Одні зірки зустрічають своє кохання раз і на все життя, іншим щастить менше, тому побували не в одиних стосунках. Однак деякі знаменитості не витрачають час на зустрічання та відразу ведуть обранців під вінець. У результаті мають кілька невдалих шлюбів.

Підготували добірку про зірок, які понад п'ять разів вступали у шлюб у пошуках тієї самої другої половинки.

Міккі Руні вісім шлюбів

Американському актору довелося вісім разів одружитися, аби знайти саме ту обраницю. Вперше знаменитість пішов під вінець у 21 рік. Його обраницею стала Ава Гарднер. Шлюб протримався лише рік. Наступні три шлюби Міккі теж були не тривалими. А от з четвертою дружиною, яка народила йому чотирьох дітей, актор був одружений майже вісім років. Закінчення їхніх стосунків було трагічним, адже кохану Руні вбив приятель сім'ї, з яким вона була у романтичних стосунках.

Наступні три шлюби актора теж не тривали довго. А от з восьмою дружиною Джен Чемберлін Міккі одружився 1975 року. Актор був з нею разом аж до самої смерті.

Біллі Боб Торнтон шість шлюбів

Американському актору, щоб віднайти ту саму кохану, довелося шість разів одружитися. Шлюби Біллі не тривали довго. Серед його дружин, були акторки Тоні Лоуренс, Сінда Вільямс, модель Ріетра Торнтон. Навіть зірка Голлівуду Анджеліна Джолі потрапила до любовних тенет Біллі. Щоправда, у шлюбі вони були лише три роки від 2000 до 2003 року.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Після розриву з Джолі Біллі тривалий час був одинаком. Лише 2015 року Боб знову одружився. Його обраницею стала приятелька Конні Англанд. Подружжя досі у шлюбі.

Памела Андерсон шість шлюбів

Памела була у шлюбі шість разів. З кінопродюсером Ріком Саломоном Андерсон навіть двічі намагалася побудувати стосунки.

Останнім чоловіком акторки став охоронець Ден Гейгерст.Утім, на початку 2022 року вони розлучилися. Цілком можливо, що Памела сьомий раз теж вийде заміж.

Мартін Скорсезе п'ять шлюбів

Знаменитий режисер Мартін Скорсезе має за плечима п'ять шлюбів та чотири розлучення. Також від шлюбів Мартін виховує трьох доньок від першої, другої та п'ятої дружин. Від 1999 року Скорсезе перебуває в офіційному шлюбі з редакторкою книг та телепродюсеркою Гелен Морріс.

Джеймс Кемерон п'ять шлюбів

Схоже, легендарний режисер хотів позмагатися з Мартіном Скорсезе. У Джеймса теж було п'ять офіційних шлюбів. Щоправда, чотири з них були нетривалими та невдалими. Просто в серце Кемерону запала акторка Сьюзі Еміс. Вони одружилися 2000 року і досі перебувають у шлюбі.

Лоренцо Ламас п'ять шлюбів

Знаменитий актор, герой бойовиків 90-х років та мильних опер був серйозно налаштований у стосунках і кликав коханих під вінець аж цілих п'ять разів. Щоправда, шлюби актора не тривали довго. З першою дружиною Ламас прожив рік, з другою два, з третьою чотири, з четвертою шість. Останньою дружиною Лоренцо стала акторка Шона Крейг, з якою він прожив п'ять років. Схоже, Лоренцо схаменувся та відтоді не йшов під вінець.

Джоан Коллінз п'ять шлюбів

У британської акторки було п'ять шлюбів. Першим чоловіком знаменитості став актор Максвелл Рід. Вдруге Джоан вийшла заміж за співака і актора Ентоні Ньюлі, від якого народила сина та доньку.

Третім чоловіком знаменитості став керівник студії Apple Records Рон Кас. У пари з'явилася на світ донька. Четвертим чоловіком Джоан був співак Пітер Голм. Їхнє розлучення було скандальним. Тривалий час Коллінз була самотня.

Вже 2002 року Джоан вийшла заміж за театрального менеджера Персі Гібсона, який молодший за неї на 32 роки. На п'ятому чоловіку акторка схаменулася.

Популярні актори у фільмах часто постають відважними героями, які нічого не бояться. Тим часом співаки на сцені виконують найрізноманітніші трюки, аби здивувати своїх фанів. Утім, у реальному житті знаменитості мають різні фобії, а часом навіть дивні. Орландо Блум боїться свиней, а Леді Гага - дітей.