Віталій Козловській показав ексклюзивні кадри з новонародженим сином

Український співак Віталій Козловський поділився ексклюзивними фото зі своїм новонародженим сином і дружиною Юлею. У розмові зі співачкою Раміною Есхакзай, Козловський розповів про своє перше знайомство зі своїм сином.

Саме Козловський був поруч з дружиною під час пологів і допомагав їй на кожному кроці. За його словами, коли з'явилася головка дитини, він зрозумів, що їх син такий самий, як він. Після народження, Козловський почував себе по-особливому, переживаючи смішані емоції.

“Я сказав: ‘Юля, він має темне волосся, таке саме, як у мене’. Запросили мене розрізати пуповину, і я нервував. А потім, його поклали мені на груди і я не міг повірити, що це дійсно трапилося. Було настільки багато емоцій, що важко було розрізнити реальність”, - розповів Козловський.

Після пологів, співак розповів, що він переживав сильну радість і плакав від щастя. Для нього тепер головне - його новонароджений син, який змінив його погляди на життя. Раніше, сцена була найважливішою річчю в житті Козловського, але тепер все змінилося.

Козловський також розповів, що початково він мав страхи щодо участі у пологах, так як вважав, що це може вплинути на їхні стосунки з Юлею. Але він дуже вдячний дружині, що запропонувала йому бути поруч.

“Я дуже люблю дружину і дуже вдячний їй за все, через що їй довелося пройти. Я був трохи эгоїстичний, але пишаюсь нею, що вона подарувала нам такого чудового хлопчика. Я дуже важливо, що був поруч на пологах і бачив все своїми очима”, - пояснив співак.

Козловський також висловив свою мрію, щоб війна якнайшвидше закінчилася і його син не чув звуків тривоги. Він планує виховувати свого сина в любові та бути його другом.

“Я хочу, щоб мій син став джентельменом: щоб він відкривав двері для жінок, приносив квіти, коли він йде в гості, шанував людей і говорив правду. Я хочу, щоб він поважав країну, в якій він живе”, - зауважив Козловський.

У коментарях до посту, шанувальники висловлюють свої привітання молодим батькам і бажають їм щастя.

Важливі моменти:

  • Віталій Козловський вперше став батьком;
  • Він показав фото зі своїм сином і дружиною;
  • Козловський був поруч з дружиною під час пологів і допомагав їй;
  • Він мріє, щоб війна скоро закінчилася і його син не бачив сирен повітряної тривоги;
  • Він хоче виховати свого сина в любові та бути його другом.