Загроза ядерного удару Росії ‒ в ГУР зробили заяву

Зображення ракети, яка летить у небі
Зображення ракети, яка летить у небі

Воєнна розвідка України постійно слідкує за переміщенням усіх видів ядерної зброї Росії.

Українська розвідка знає всі місця зберігання, кількість і розміщення носіїв ядерної зброї, в тому числі тактичного рівня. Про це в ефірі національного телемарафону розповів представник ГУР Міноборони України Вадим Скібіцький.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Ми слідкуємо за активними заходами, які може проводити чи проводить 12-те головне управління міністерства оборони РФ. Саме воно відповідає за підготовку і доставку ядерних зарядів до зброї", ‒ зазначив Скібіцький.

За його словами, ГУР Міноборони України має досвід моніторингу та розвідки стратегічних та інших навчань саме ядерних сил, які проводилися починаючи з 2014-го і раніше.

"Тобто ми знаємо всі процедурні питання. Через це ГУР МО України постійно тримає на контролі саме ядерну складову збройних сил Росії", наголосив Скібіцький.

Росія 2023 року не збирається завершувати війну проти України. Командування РФ також планує нові наступальні операції на фронті. Про це в коментарі РБК-Україна розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Черняк.

Новий 2023 рік принесе українцям радість та перемогу у війні з Росією. Хороших новин варто чекати в середині чи у другій половині 2023-го. Про це в ефірі телемарафону повідомив начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов.

Читайте також