Зеленський дорікнув партнерам після російської атаки на Одесу, де загинули люди

Рятувальна операція в Одесі після вибуху "шахеда"

Увесь день в Одесі тривала рятувальна операція на місці вибуху російського "шахеда". Державна служба з надзвичайних ситуацій, поліція та інші служби продовжують працювати - є інформація про людей під завалами.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський, пише "Хвиля".

У таких атаках саме "шахедами" жодного військового сенсу немає і бути не може - це терор, метою якого є виключно знищення життів, виключно залякування людей, зазначив президент.

"Світ знає, що можна протиставити терору. У світі достатньо систем протиповітряної оборони, систем захисту від "шахедів" та ракет. І затягування постачання зброї для України, протиповітряної оборони для захисту наших людей призводить, на жаль, до таких втрат, до того, що перелік дітей, чиї життя забирає Росія, постійно зростає", - сказав Зеленський.

Також український лідер дорікнув партнерам у тому, що через їхні внутрішні політичні ігри чи суперечки обмежується захист України, і це неможливо зрозуміти і неможливо забути.

Нагадуємо, що в ніч проти 2 березня Одесу атакували "шахедами", є "приліт" у житлову багатоповерхівку.

Зеленський відреагував на новий терористичний акт РФ, внаслідок якого постраждали Харків, Одеса, міста Сумщини. Причому в Одесі зруйновано 18 квартир.

Увечері, 2 березня, стало відомо, що кількість жертв в Одесі зросла до 7 осіб.