Зеленський: маємо зірвати російський сценарій

Зеленський виступає на прес-конференції
Зеленський виступає на прес-конференції

Керівництво країни-агресорки Російської Федерації хоче перевернути ситуацію у війні і кинуть ресурси, які у них залишились.

Будь-яка спроба нового наступу ворога провалиться. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Ми не сумніваємось, що теперішні господарі Росії кинуть усе, що у них залишилось, та всіх, кого зможуть зібрати, щоб спробувати перевернути ситуацію у війні та принаймні відкласти їхню поразку. Маємо зірвати цей російський сценарій. Готуємось до цього. Терористи повинні програти. Будь-яка спроба їхнього нового наступу повинна провалитися. Це буде фінальна поразка держави-терориста", сказав Зеленський.

Президент подякував партнерам України, які це розуміють.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Росія мобілізує тих, кого хоче кинути вмирати. Ми мобілізуємо цивілізований світ. Заради життя", заявив Зеленський.

Саме зараз той момент, коли разом із партнерами ми маємо посилити нашу оборону, сказав президент.

Нова Хвиля мобілізації в РФ запланована на 5 січня, повідомляв начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Керівництво РФ готується до нової мобілізації і вже за тиждень планує закрити кордони, сказав міністр оборони України Олексій Резніков.

Сполучені Штати Америки збирають широку коаліцію союзників для того, щоб реагувати на глобальні виклики, один з яких агресія РФ проти України, заявив президент США Джозеф Байден.

Читайте також