Зеленський відреагував на удар Росії по Кривому Розі: завдамо втрат у відповідь

У Кривому Розі триває рятувальна операція після російської атаки, в результаті якої загинули люди. Руйнування сталися у дев'ятиповерховому житловому будинку.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у своєму Телеграм-каналі, повідомляє "Хвиля".

За інформацією, багато людей отримали поранення, деякі з них у важкому стані. Серед постраждалих є і дитина.

Наразі вже відомо про двох загиблих.

"Під завалами шукають людей. Роботи триватимуть скільки потрібно. Я вдячний кожному, хто працює там, на місці, рятує і надає медичну допомогу. Я наказав швидко надати допомогу всім, хто в цьому потребує", - зазначив президент.

У вечірньому зверненні Зеленський заявив, що Україна відповість Росії таким же жорстоким чином, заслужено.

"Кремль повинен зрозуміти, що терор не залишиться безкарним для них. Ці хворі люди не можуть бути вилікувані від своѓо зла, але хоча б відчути втрати. Російська держава буде зазнавати втрат, і саме це зробить її безпечною для сусідів. Не тільки для України, але й для різних народів наші дії є рятівними", - додав президент.

Уточнення:

За інформацією глави МВС Ігоря Клименка, наразі вже відомо про 3 загиблих та 38 поранених. Однак ці цифри можуть змінитися у зв'язку з продовженням пошуково-рятувальних робіт.

"ДСНС, поліція та небайдужі громадяни врятували заблокованих людей з квартир і продовжують шукати тих, хто може перебувати під завалами. Вдалося врятувати вже 4 людини", - написав Клименко у своєму Телеграм-каналі.

Нагадуємо, що 12 березня Росія вдарила житловий будинок у Кривому Розі.