Зірка "Друзів" святкує день народження: цікаві факти з життя

Сьогодні 54-й день народження святкує Дженніфер Еністон, одна з найпопулярніших акторок сучасності, яка підкорила мільйони шанувальників своєю безпосередністю та чарівністю.

Еністон ікона стилю 90-х, еталон краси та приклад для наслідування, адже вона завдяки здоровому способу життя має неперевершений вигляд. На честь свята пропонуємо знагади цікаві факти про зірку та переглянути її фото.

Народилася Дженніфер у сім'ї акторів Джона Еністона та Ненсі Доу. Батько акторки за походженням грек, тож у спадок їй дістався класичний грецький ніс, який вона виправила. Перш ніж Дженніфер стала акторкою, вона підробляла кур'єркою і займалася телефонним маркетингом.

Знаменитою стала після виходу 1994 року серіалу "Друзі", в якому зіграла Рейчел Грін. Ця героїня завоювала найбільшу кількість симпатій. В останніх двох сезонах Дженніфер отримувала зарплатню $1 млн за серію. Була п'ять разів номінована на "Еммі", здобула перемогу в номінації "Найкраща жіноча роль у комедійному серіалі", а 2003 року була нагороджена премією "Золотий глобус". До серіалу "Друзі" вона знімалася у серіальних епізодах та одній картині жахів "Лепрекон".

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Еністон зустрічалася з музикантом Адамом Дьюріцем та актором Тейтом Донованом. 2000 року вийшла заміж за Бреда Пітта, а через п'ять років спільного життя вони розлучилися. Також Дженніфер зустрічалася з актором Джастіном Теру, з яким познайомилася на знімальному майданчику фільму "Жага мандрівок".

У Дженніфер були погані стосунки з матір'ю. Акторка зізналася, що в дитинстві Ненсі Доу була дуже суворою та вимогливою до неї.

"Її критичне ставлення до мене більше скидалося на шизофренію. Від самого дитинства Ненсі говорила мені, що я невдячне чудовисько, негарна, товста, незграбна. ''У тебе занадто маленькі і близько посаджені очі, надто велике обличчя і жахливий батьковий рот", ось і все, що я від неї колись чула", розповіла в одному з інтерв'ю акторка.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Найкращою подругою Джен на екрані та в житті є Кортні Кокс (виконавиця ролі Моніки у серіалі "Друзі"). Еністон хрестила дочку Кортні.

Дженніфер має одне татуювання на стопі із зображенням слова Norman - імені улюбленого пса акторки, якого не стало 2011 року.

Волосся Еністон стало її візитівкою. Відому "зачіску Рейчел" копіювали жінки з всього світу. Акторка витрачає чимало грошей та часу для догляду за ними.

Джен дуже любить малювати аквареллю, і це у неї виходить непогано. А ще акторка захоплюється антикваріатом.

Американська акторка грецького походження Дженніфер Еністон поділилася знімками з архіву. Кінозірка показали кадри зі зйомок фільмів і серіалів різних років.

Акторка опублікувала серію фотографій, на яких у неї різні зачіски. Запропонувала підписникам в Instagram обрати найулюбленішу зачіску. Серед варіантів були кадри із серіалів "Друзі", за який Еністон отримала "Золотий глобус" і премію "Еммі", "Ранкове шоу", фільми "Марлі і я", "Пампушка" та інші.